keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Meteoriitti Rojekti by ROOSA JA NINNUNNAAA

Missä tontut ratsastaa, elokuva projektin startattua tehtäväksemme tuli valmistaa meteoriitti.

Ensimmäisessä vaiheessa rakensimme  kehikon sähköputkista jotka taitoimme puoliympyrän muotoon ,saadaksemme muotoiltua kanaverkon lähestulkoon puoliympyrän muotoiseksi. Elokuvassa meteoriitistä ryömii alieni joten pallon piti olla tarpeeksi suuri.

Saatuamme kanaverkon muotoon johon sen halusimme, aloimme päälystää verkkoa voimapaperilla joka kastettiin vesi-liima seokseen.


Saadaksemme pallosta tarpeeksi tukevan, teimme kerroksia 5 ja sisäpuolelle vielä yhden.

...oli välissä kivaakin...

Meteoriitti päälystettiin sahanpurulla joka oli kastettu liimaan, kivisen pinnan aikaan saamiseksi. Myöhemmin lisäsimme pintaan irtokiviä joita noukimme koulun pihalta.

Meteoriitti pohjamaalattiin mustalla maalilla.

Ja sen jälkeen vietiin komiasti spray-maalaukseen. Väreinä kupari ja kulta.


TADAAAA !

1 kommentti:

  1. Moi! Upeita juttuja teidän koululaiset on tehneet!

    Opiskelen itse TAMKissa ja etsimme paraikaa lavasterakentajaopiskelijoita yhteistyöhön kanssamme liittyen YLEn ja saksalais-ranskalaisen TV-kanava Arten projektiin, ei ole vaativaa hommaa (ei yhtä vaativaa kuin esim. ylläoleva! wow) mutta ei me elo-tv-opiskelijat osata suoriutua!

    En tunne ketään lavastusopiskelijoita, voisitko olla maailman ihanin ja auttaa, että voisi teidän opiskelijoilta kysellä, josko joku lähtisi mukaan tekemään projektia meidän kanssa? Mun maili on laura.koski (at) cult.tamk.fi - arvostaisin mahdottomasti!

    VastaaPoista